Новини

Головна інженерна виставка AQUATHERM 2024

Головна інженерна виставка AQUATHERM 2024

Умови участі в розіграші1. Зареєструйся на виставку Акватерм Київ 20242. Відвідай виставку у період з 14 по 16 травня 20243. Отримай «Паспорт Монтажника» на стійці в зоні реєстрації 4. Відвідай стенди компаній – спонсорів розіграшу цінних призів5. Принеси свій «Паспорт ..

Новинка від компанії NAVIN - рушникосушка  поворотна електрична Arabesque

Новинка від компанії NAVIN - рушникосушка поворотна електрична Arabesque

Електричні сушарки для рушників Arabesque завдяки своєї поворотної конструкції елегантні й мінімалістичні. Дизайн цих моделей створює приємне відчуття легкості й гармонії. Водночас Arabesque — це дуже універсальна й практична рушникосушка, адже її горизонтальні перемички обертаються на 180..

Електричний радіатор зі скляною поверхнею Zehnder Deseo Verso

Електричний радіатор зі скляною поверхнею Zehnder Deseo Verso

Електричний радіатор зі скляною поверхнею Zehnder Deseo Verso - це поєднання сучасного дизайну з винятковим комфортом і функціональністю.Елегантна скляна інфрачервона нагрівальна поверхня в чорному, білому або дзеркальному виконанні на вибір.Декоративний радіатор привертає увагу і гармонійно поєднує..

23-я Міжнародна виставка Aquatherm Kyiv з 18 по 20 травня 2021 року

23-я Міжнародна виставка Aquatherm Kyiv з 18 по 20 травня 2021 року

Aquatherm Kyiv - унікальний, чітко сегментований галузевий захід для всієї Східно-Європейської HVAC індустрії, на якому представлені енергозберігаючі рішення для кожного сектору.Провідні світові бренди щорічно вибирають виставку Aquatherm Kyiv для виводу на ринок нових продуктів та рішень,..

Акція - купуй нержавіючу мийку товщиною від 1 мм та отримуй  дозатор у подарунок

Акція - купуй нержавіючу мийку товщиною від 1 мм та отримуй дозатор у подарунок

АКЦІЯУмови Акції діють тільки для сталевих мийок товщиною від 1мм і які на час акції є в наявності.Натиснувши на це посилання Ви перейдете на сторінку сайту де представлена ​​дана серія мийокПри купівлі нержавіючу мийку товщиною від 1 мм отримай дозатор для миючих засобів ТМ Lidz у подарунок!Ак..

Нова концепція оснащення ванної кімнати від іспанської компанії VOLLE

Нова концепція оснащення ванної кімнати від іспанської компанії VOLLE

Іспанський бренд започаткував власну стилю і філософії і представив нову концепцію оснащення ванної кімнати, асортимент продукції став ще більше, з'явилося багато новинок у сантехнічної кераміки, акрилових ваннах, душових кабінах, в змішувачах і аксесуарах.Концепція компанії - змінити уявлення про п..

Вана з кварила

Вана з кварила

Краще рішення для високих вимог - Quaryl®, ексклюзивний матеріал з унікальними якостями, розроблений Villeroy & Boch. Він міцний, як кварц, і пластичний, як акрил, і дозволяє створювати витончені форми ванн з прецизійними радіусами і бортиками. До теплої поверхні матеріалу приємно торкатися, а х..

Унітаз від швейцарської компанії GEBERIT без обідка

Унітаз від швейцарської компанії GEBERIT без обідка

Головною особливістю нового покоління унітазів GEBERIT є чаша без обідка, яку дуже легко підтримувати в чистоті. Продуманий дизайн забезпечує рівномірне омивання всій внутрішній поверхні сантехніки, а вбудований в водораспределітель регулятор запобігає вихлюпування води. У звичайних моделях очище..

Вибір кращого дизайну змішувача – конкурс Good Design Awards 2014

Вибір кращого дизайну змішувача – конкурс Good Design Awards 2014

У грудні 2014 року проходили найпрестижніші в світі і які диктують сьогоднішньому ринку нові стандарти сучасності вибори кращого дизайну - конкурс Good Design Awards 2014. Організатори виставки - Чиказький музей архітектури і дизайну Атенеум спільно з Європейським центром архітектури, мистецтва, диз..

Змішувач для кухні BOA Imprese

Змішувач для кухні BOA Imprese

Чеська компанія Imprese S.R.O. запустила у виробництвонову модель змішувача для кухні - Boa.Переваги нового змішувача:Матеріал шланга - ПВХ, стандарту NSF, «адаптовано до високої температури»Довжина шланга 678,5 ммСучасний картридж «Sedal»надлегке управлінняAMFAG розпилювач: дві функції - поєднання ..

Є питання? Ми на зв'язку! Напишіть зручним для Вас способом або замовте зворотній дзвінок
Консультант Олександра Консультант Олександра
×
Kyivstar
Telegram
Vodafone
Онлайн-чат
Viber
Whatsapp
Messenger
Пошта