Умови угоди про конфіденційність

Угода про конфіденційність використання сайту

Сайт sanevv.com.ua (надалі «sanev») дозволяє вам переглядати і завантажувати матеріали цього сайту (далі «Сайт») тільки для особистого некомерційного використання, за умови збереження вами всієї інформації про авторське право та інших відомостей про право власності, що містяться у вихідних матеріалах і будь-яких їхніх копіях. Забороняється змінювати матеріали цього Сайту, а також поширювати або демонструвати їх у будь-якому вигляді або використовувати їх будь-яким іншим чином для суспільних або комерційних цілей. Будь-яке використання цих матеріалів на інших сайтах або в комп'ютерних мережах забороняється.

Відмова від відповідальності

Матеріали та послуги сайту надаються «як є» без будь-яких гарантій. sanev не гарантує точності і повноти матеріалів, програм і послуг, що надаються на цьому Сайті. Sanev в будь-який час без повідомлення може вносити зміни в матеріали і послуги, що надаються на цьому Сайті, а також у згадані в них продукти і ціни. У разі старіння матеріалів і послуг на цьому Сайті sanev не зобов'язується оновлювати їх. Sanev ні за яких обставин не несе відповідальності за будь-які збитки (включаючи, але не обмежуючись збитком від втрати прибутку, даних або від переривання ділової активності), що виник внаслідок використання, неможливості використання або результатів використання цього сайту.

Реєстрація на сайті

Реєструючись на Сайті, ви тим самим дозволяєте адміністрації сайту sanev.com.ua збирати і обробляти ваші персональні дані. Ви також підтверджуєте, що з правами, що виникають у зв'язку з обробкою моїх персональних даних, та цілями обробки та використання моїх персональних даних ознайомлені.

У результаті реєстрації ви отримуєте логін і пароль, за безпеку яких ви несете відповідальність. Ви також несете відповідальність за всі дії під вашим логіном і паролем на Сайті. У разі втрати реєстраційних даних ви погоджуєтесь повідомити про це нам.

Зворотний зв'язок та коментарі

Звертаючись до нас або залишаючи коментарі на сайті, ви несете відповідальність, що дане повідомлення не є незаконним, шкідливим, загрозливим, наклепницьким, ображає моральність, порушує авторські права, пропагує ненависть і/або дискримінацію людей за расовою, етнічною, статевою, релігійною, соціальною ознаками, містить образи на адресу конкретних осіб або організацій, а також яким або іншим чином порушує чинне законодавство України. Ви погоджуєтесь, що будь-яке ваше повідомлення на сайті sanev.com.ua може видаляти без вашого на те згоди, а також безоплатно використовувати за своїм розсудом. sanev не несе відповідальності за будь-яку інформацію, розміщену користувачами Сайту.

Оформляючи замовлення на сайті, Ви даєте згоду на обробку своїх персональних даних згідно Закону України "Про захист персональних даних". Магазин залишає за собою право на використання даної інформації у маркетингових цілях в рамках надання послуг продажу товарів.