Унітаз від швейцарської компанії GEBERIT без обідка

Унітаз від швейцарської компанії GEBERIT без обідка

Головною особливістю нового покоління унітазів GEBERIT є чаша без обідка, яку дуже легко підтримувати в чистоті.

Продуманий дизайн забезпечує рівномірне омивання всій внутрішній поверхні сантехніки, а вбудований в водораспределітель регулятор запобігає вихлюпування води. У звичайних моделях очищення простору під обідком є ​​дуже складне завдання навіть із застосуванням спеціальних миючих засобів і пристосувань.

А нова технологія Rimfree дозволяє користувачеві легко чистити, так як вся поверхня унітазу яку можна оглянути і будь-яке забруднення просто виявити і видалити. Після кожного змиву чаша ефективно промивається, що запобігає накопиченню бруду і вапняного нальоту. В результаті безободковий унітаз зсередини і зовні виглядає більш чистим і блискучим, а догляд за ним забирає набагато менше часу. Технологія Rimfree реалізована в продукції європейських брендів Keramag і IFO, які входять до міжнародної групи Geberit.

Ще одна важлива перевага унітазів з технологією Rimfree полягає в тому, що вони дозволяють економити до 20% води при використанні інсталяційних систем або арматури, налаштованої на двухрежимний змив. В умовах, коли все більше приватних і комерційних користувачів оплачує витрати води по водолічильника, це дозволяє істотно скоротити витрати на водопостачання.

Є питання? Ми на зв'язку! Напишіть зручним для Вас способом або замовте зворотній дзвінок
Консультант Олександра Консультант Олександра
×
Kyivstar
Telegram
Vodafone
Онлайн-чат
Viber
Whatsapp
Messenger
Пошта