Вибір кращого дизайну змішувача – конкурс Good Design Awards 2014

Вибір кращого дизайну змішувача – конкурс Good Design Awards 2014

У грудні 2014 року проходили найпрестижніші в світі і які диктують сьогоднішньому ринку нові стандарти сучасності вибори кращого дизайну - конкурс Good Design Awards 2014. Організатори виставки - Чиказький музей архітектури і дизайну Атенеум спільно з Європейським центром архітектури, мистецтва, дизайну та міських досліджень. Даний конкурс диктує світові тенденції архітектури та дизайну, а також засновує нагороди, визнані в усьому світі.

Компанія RUBINETA сміливо ступила в ряд лідерів світового рівня і номінантів конкурсу в категорії аксесуарів для ванн і виправдала своє ім'я в світовому масштабі - журі, що складається з виключно талановитих та високо оцінених професіоналів в області дизайну, а також фахівців провідних галузей промисловості, присудило змішувача компанії RUBINETA Aero - 18 нагороду конкурсу Good Design 2014. Нагорода, про яку  мріють 500 світових виробників з 50 Країн, щорічно беруть участь в елітному конкурсі, вручається за критерії, які в наступному році стають еталоном дизайну, якості та ексклюзивності.

Цього року RUBINETA зрушила з п'єдесталу переможців таких лідерів світового ринку, як Grohe або Hansgrohe, і закріпила свої позиції переможця серед дизайнерів Мілана, Азії та Сполучених Штатів Америки. Успіх супроводжує компанію RUBINETA завдяки тим же причинам, які зазначила і удостоїла вищої нагороди комісія конкурсу Good Design Awards - це естетика, інноваційні матеріали і виробничі технології, бездоганна функціональність, увага до охорони навколишнього середовища і ефективність. Конкурс Good Design Awards не обмежується одним лише естетичним видом подаються учасниками шедеврів - оцінюються як функціональні, так і екологічні якості виробів.

На проведених з 1950 року найвідоміших і визнаних провідними світовими виробниками виборах кращого дизайну оцінюються ексклюзивні вироби - починаючи зі скріпок і закінчуючи лайнером «Боїнг 787» або космічним кораблем НАСА. Компанія RUBINETA, представляючи на даному конкурсі змішувач Aero - 18, поповнила ряди світових лідерів, які можуть пишатися заслуженою елітної нагородою. Цей приз став доказом того, що Литва є не тільки країною бурштинового пива, удостоюється міжнародних нагород. Змішувачі RUBINETA, які виробляються в Литві і зайняли гідне місце в ряду елітних виробів, відтепер диктують нові технологічні тенденції і тенденції бездоганного дизайну в області виробництва змішувачів, таким чином змушуючи світових лідерів підтягтися.

Є питання? Ми на зв'язку! Напишіть зручним для Вас способом або замовте зворотній дзвінок
Консультант Олександра Консультант Олександра
×
Kyivstar
Telegram
Vodafone
Онлайн-чат
Viber
Whatsapp
Messenger
Пошта